A Tisza - tó csodái
2005-02-02 12:32:29

Az abádszalóki fotópályázatról megjelent cikk a Magyar Rádió Online honlapjáról.
"Hagyományteremtő szándékkal idén első alkalommal hirdetett fotópályázatot az Abádszalóki Művelődési Ház és az abádszalóki Holo-Color Kft. A beérkezett képek legjobbjaiból kiállítás is nyílt."


A Tisza - tó csodái
2005. február 2., szerda 9:27

Hagyományteremtő szándékkal idén első alkalommal hirdetett fotópályázatot az Abádszalóki Művelődési Ház és az abádszalóki Holo-Color Kft. A beérkezett képek legjobbjaiból kiállítás is nyílt.

A pályázat ötlete praktikus okokból vetődött fel. A nyári programfüzet szerkesztéséhez szerettek volna új képeket. Végül a zsűrizés szempontja a művészi minőség és nem a prospektusban való használhatóság lett – mondta a művelődési ház igazgatója.

Szekrényes István eredményesnek tartja a kezdeményezést, hiszen a felhívásra 6 alkotótól 190 fotó érkezett, ebből válogatta ki a zsűri azt az ötvenet, amelyet a nagyközönség is megtekinthet. Természetesen eredményt is hirdettek. Az első díjat - Szabó Sándor ill. a Holo-Color Kft. felajánlásából -, egy nagy értékű digitális fényképezőgépet Pócs Róbert kapta. A második helyezett Kovács Mihály, a harmadik Krupa Ágnes lett. Mindhárman helybeli amatőr fotósok.

A művelődési ház igazgatója szólt a nyári programtervekről is, amelyeket már közzétettek a http://www.szalok.hu honlapon. Az Abádszalóki nyár 2005. évi rendezvényeihez az önkormányzat 14 millió forinttal járul hozzá, ezen kívül szponzori pénzekből és pályázati forrásból szeretnék megvalósítani a programsorozatot.

Természetesen idén is megrendezik a hagyományos Tisza-tó szépe választást, lesznek nagy rock koncertek, sportversenyek, komolyzenei hangversenyek és képzőművészeti kiállítások, híven ahhoz a gazdag kínálathoz, amely évek óta jellemzi a Tisza – tó környéke és Jász – Nagykun – Szolnok megye legnagyobb nyári rendezvénysorozatát.

Képek a kiállítás anyagából
(A teljes kiállítás megtekinthető az abádszalóki Művelődési Házban)Forrás: Magyar Rádió Online
English...Deutsch...

Beállítás kezdőlapnak

Hírlevél

Keresés

FACEBOOK ABÁDSZALÓK

Időjárás Abádszalókon

Erika Faházak - Klimatizált faházak Abádszalókon

Tisza-tavi ingatlanok

Abádi Major Minifalva

Lambériaházak, gerendaházak tervezése és kivitelezése
Lambériaházak, gerendaházak és egyéb könnyűszerkezetes épületek tervezése és kivitelezése.

Hubertus Vadásztársaság - Abádszalók
Vadászterületünk Budapesttől 150 km-re keletre a Tisza-tó mellett található. A vadászterület nagysága 20.000 ha síkvidéki jellegű terület kb 15%-os erdősűltséggel.

Keresse Abádszalók szolgáltatóit a www.szalok.hu weboldalon!
Bevásárlás, éttermek, fotókidolgozás, sétakocsikázás, szolárium, kozmetika - Minden egy helyen.


© www.szalok.hu. Minden jog fenntartva!
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.